Klaar voor de winter met Save the Duck!

Klaar voor de winter met Save the Duck!

De tijd is aangebroken om de winterjassen weer uit de kast te halen. De temperaturen dalen met de dag en de nachten worden langer en de dagen korter. Save the Duck heeft een ruime collectie aan winterjassen en zorgt ervoor dat jij geen kou lijdt in de winter van 2017/2018.

Wat is er zo bijzonder aan Save the Duck?

De naam zegt het al ‘save the duck’. Voor veel (dure) winterjassen wordt gebruik gemaakt van de vacht van dieren. Denk hierbij aan de bontkraag aan de capuchon, maar wat veel mensen niet weten is dat voor de binnenkant van jassen ook vaak gebruik gemaakt wordt van dierenvacht. Onvermijdelijk gaat dierenleed hieraan te pas. Zoals je misschien al aan de merknaam ziet kun je met deze winterjassen de eenden redden. Save the Duck winterjassen zijn namelijk diervriendelijk, omdat bij de productie geen eendendons nodig is. Save the Duck maakt gebruikt van synthetisch materiaal en dit betekent dat deze jassen geheel diervriendelijk zijn.

Modellen

Dit merk heeft verschillende modellen. Het bekendste model is het korte model. De jas is warm en ziet er vooral stoer uit. Zo is de jas vooral populair onder moderne jongeren en volwassenen. Naast het bekende korte model, bestaan er ook lange modellen. Daarnaast staat dit merk bekend om de vrolijke kleuren. Je kunt kiezen voor basic kleuren, maar ook voor felle kleuren zoals rood etc.

Tips voor het kiezen van een winterjas

Wij geven jou nog een paar tips voor het vinden van een geschikte winterjas. De nummer 1 tip is om bij het passen van de jas een trui aan te trekken. Dit geeft de beste indicatie van de pasvorm. Let naast uiterlijke kenmerken ook op praktische kenmerken. Wil je bijvoorbeeld een capuchon of niet? Wil je een lang model of een kort model? Heeft de jas zakken of niet? Let daarnaast op de lengte van de mouwen. Kortom: praktisch en mooi! Wil jij er Suitable bij lopen deze winter? Kies dan voor een Save the Duck winterjas!

Tags: