Een borstzakje op je overhemd

overhemden met borstzak

Een borstzakje op je overhemd

Waarom zou je een overhemd met borstzakje kiezen? Vele mannen weten hierop het antwoord wel! Waar moet je anders je notitieboekje, pen of bril laten…  Of je nu presentaties geeft, rondloopt op kantoor of onderweg zaken doet, zo’n overhemd zorgt dat je al je spulletjes bij je hebt zonder dat je broekzakken moeten uitpuilen. Een overhemd met borstzakje is gewoon bijzonder praktisch.

Enorme vraag naar overhemden met borstzakjes

Deze praktische overhemden werden al uitgevonden in de jaren ’60 van vorige eeuw. Helaas besefte fabrikanten niet hoeveel vraag er naar overhemden met een borstzakje was. De afgelopen 10 jaren was er nauwelijks nog een mooi herenhemd met zo’n borstzakje te vinden in de winkels. Echter door de opkomst van internet winkels beseffen de fabrikanten nu blijkbaar wel dat er enorm veel vraag is naar dit soort overhemden. Ze produceren grote hoeveelheden verschillende modellen en pasvormen overhemden met één of twee borstzakjes.borstzak-overhemd

Voor elke gelegenheid een overhemd met borstzak

Voor echt iedere gelegenheid zijn er inmiddels overhemden met borstzak te koop (uit het Engels breast pocket). Toch maakt het wel verschil of je een hemd koopt voor op kantoor, voor thuis of voor op vakantie. Het ruimste aanbod aan overhemden met borstzak vind je bij overhemden.com Wij selecteren uit de enorme hoeveelheid overhemden met borstzakken de mooiste exemplaren.  Deze worden stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit, want alleen de beste kwaliteit overhemden komen bij ons in het assortiment. Je vindt hier overhemden voor iedere gelegenheid, of je nu op zoek bent naar een wit of een gekleurd hemd, een formeel gekleed hemd of een vrijetijdshemd. Wij hebben ze in onze collectie. De beste merken, perfecte kwaliteit overhemden voor een mooie prijs. Vind je toch niet meteen wat je zoekt tussen onze ruime collectie? Dan kunnen wij je helpen zoeken, daarnaast kun je ook bij ons terecht voor stijladvies, neem gerust contact op.